In deze corona-tijd geven de docenten online les. Verder staat er veel lesmateriaal op onze facebook pagina. Je kunt ook met het huiswerk hieronder zelf thuis bezig gaan. Succes! En blijf gezond!

Evelien Wekker, die een tijdje NT2-vrijwilliger bij Stichting Prisma is geweest, maakt tegenwoordig online-lessen. Ziehier een reportage van Omroep Gelderland  over haar en over deze online-lessen. En hieronder staan de links naar de youtube-pagina’s van haar lessen tot nu toe. De bijbehorende teksten staan onder de youtube-pagina’s.

Les 1,

Les 2

Les 3.

Les 4

Les 5

Les 6

Les 7

Hieronder is een prachtig lied van Willeke Alberti met Waylon en Wibi speciaal voor deze corona-tijd. Hier is de link naar het youtube-filmpje plus de tekst van het lied.

Lyrics - Samenzijn (Willeke, Waylon, Wibi)

Verder kun je deze Taalkaart altijd invullen en naar onze docenten appen. Succes!

Taalkaart maart 2020 - thema corona